3. Medjunarodno prvenstvo Vojvodine u sahu, Novi SAD

 

                                   Samo jedan na vrhu!  Snazni Indjic je izdrzao i toplotne udare i pretnje protivnika i i novom dvojkom, dosao na celo tabele u jos jednom duplom danu. Pet poena koje vec sutra mora da brani protiv  VM Tosica, koji je takodje posle skromnog starta vezao cetiri jedinice i deli drugu poziciju sa talentovanim Cabarkapom iz Subotice.On je u efektnoj partiji lepo uzeo ceo poen od jednog od favorita po rejtingu Nikole Nestorovica ciji je brat Lazar takodje danas izgubio u direktnom duelu sa Indjicem. Da sve ne bude tako crno pobrinuo se tata Nestorovic, koji je lako poentirao.

                 Tehnicka skola Mileva M.Ajnstajn je i danas bila zestoko popriste, ali na svu srecu, sve se desavalo samo za sah tablom, tako da cak 175 takmicara odaje lazan utisak, da je sve mirno i spokojno, dok se za sahovskim plocama temperatura dize u neslucene visine.

               Turnir je danas posetio i novi gradonacelnik opstine Backi Petrovac g. Marcak, cijih cak 9 takmicara igra na ovom prestiznom turniru.

Sutra je redovno kolo od 17.30h, pa ce mnogi iskoristiti ovo vreme da se priberu pred najvaznije okrsaje.Novosadski bazeni i popularni strand sigurno ce u tome pomoci. Turnir je presao u drugu polovinu i ocekuje nas jos cetiri kola do konacnog raspleta !